Acte necesare pentru deschiderea vizei

Pentru studenți:

  • Formular de viză tip D
  • Paşaport valabil (original şi copie)
  • Bultenin de identitate (original si copie)
  • 2 fotografii color recente
  • Copia listei aprobate prin Ordin al Ministrului Educaţiei.
  • Certificat de naştere (original şi copie)
  • Cazier judiciar (original şi copie)
  • Asigurare medicală de călătorie pentru 90 de zile (original şi copie)
În cazul studenţilor admişi fără bursă: dovada mijloacelor de întreţinere sub forma unui extras de cont pe numele solicitantului de viză din care să rezulte faptul că acesta deţine în cont suma minimă de 500 euro
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s