ABSibiu și-a ales noul bord de conducere

aleg

Vineri,15 ianuarie 2016,au avut loc alegerile pentru noul Bord de Conducere în cadrul ABSibiu , precum și a noilor coordonatori de departamente. Alegerile s-au desfășurat prin vot egal, direct și secret în conformitate cu statutul în vigoare al organizației. Derularea alegerilor a fost supravegheată de către o comisie specială, numită de Consiliul Director, care a făcut publice rezultatele alegerilor și numărul de voturi obținute de candidați.

În acest an s-a înregistrat un numar impresionant de aplicări din partea studenților de anul I,fapt nespus de îmbucurător,atât pentru bobocii care urmează să capete experiență în diverse domenii de activitate,cât și pentru Asociația care speră la noi idei și realizări de succes.Foștii coordonatori sunt gata să-și  împărtășească propriile impresii și competențe pentru o colaborare cât mai frumoasă.

După numărarea buletinelor de vot, Comisia Electorală a anunțat următoarele rezultate: Pleșca Anatolie a fost ales în funția de președinte , Ungureanu Vadim și Doru Ion au ocupat postul de vicepreședinte, Chislea Ana-Sabina – funcția de secretar general și Bucilă Diana-cenzor.Coordonatorii de departamente au fost aleși după cum urmează:

Coordonator  department  IT- Lungu Nicolae

Coordonator department  Media si Comunicare- Bobeica Maria

Coordonator departament Proiecte si Cultură- Lupascu Cristian

Le urăm sincere felicitări noului Consiliu Director, cât și noilor coordonatori de departamente, mult succes și cât mai multe realizări fructuoase și idei devenite realitate de-a lungul mandatului!!!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s